24-årig har brugt en formue på sin unikke numse – er nu så stor, at hun ikke kan sidde ned: “Fortryder intet”

Vi er alle forfængelige, at påstå andet ville være løgn. Vi ønsker alle at se godt ud og være den bedste udgave af os selv. Men de fleste af os indser og accepterer, at vi ikke er super smukke eller ser godt ud hver dag.

Som med alt andet i livet er ens udseende nogle gange lidt til den katastrofale side. Man kan træne og sminke sig, men vi accepterer ofte, at det er sådan, vi ser ud i dag.

Men udseendet er ikke lige så vigtigt for alle, det er helt naturligt. Der er dog nogle, der tager det med skønhed lidt længere end os andre.

Nogle foretrækker at gå i et med mængden uden at skille sig alt for meget ud, mens andres mål i livet er at skille sig så meget ud som overhovedet muligt.

24-årige Kazumi Squirt, der er et kunstnernavn, har brugt flere hundredtusindvis af kroner på sit udseende, og har nu fået så stor en numse, at hun ikke kan sidde ned, skriver Daily Star.

Allerede som barn var Kazumi meget fokuseret på sit udseende, men var meget usikker på sig selv. Som 19-årig deltog hun i en skønhedskonkurrence, hvor hun fik at vide, at hun skulle tabe sig, hvilket selvfølgelig gjorde hende meget ked af det.

Har brugt 300.000 på sin krop

Så besluttede Kazumi at lægge sig under kniven for at få “den perfekte krop”, som hun selv beskriver det.

– Jeg var tynd, da jeg var yngre, men under pandemien tog jeg meget på i vægt, mest på maven, siger Kazumi til Daily Star.

De operationer, som den 24-årige kvinde indtil videre har foretaget, har kostet hende lidt over 300.000 danske kroner.

Hun har fået større bryster, fedtsugning, indopereret six-pack samt forstørret sin numse – faktisk så meget, at hun ikke længere kan sidde ned.

“Tisser og skider stående”

Siden numseforstørrelsen har Kazumi levet sit liv stående – bogstaveligt talt.

– Jeg gør alt stående nu, jeg har endda lært at tisse og skide stående. Jeg har altid en numsepude med, hvis jeg skal sidde ned. For meget pres på numsen kan ødelægge operationen, så jeg vil forsøge at leve stående indtil nytår, forklarer Kazumi.

Selvom hun har haft problemer med operationerne, fortryder Kazumi intet, da hun tjener cirka 20.000 dollars om måneden på at vise sin krop frem – eller hvad der svarer til cirka 125.000 danske kroner.

Tryk på DEL-knappen, så dine venner også får denne artikel at se i dag!