Kvinde smidt ud af zoologisk have – efter kærlighedsaffære med chimpanse: “Jeg elsker ham”

De fleste kan nok blive enige om, at det er helt normalt at danne tætte forholdt til dyr. Dyr er så uskyldige og nysgerrige, at det stort set er umuligt ikke at kunne lide dem.

Men at blive romantisk involveret med et dyr er lettere problematisk, især hvis det pågældende dyr lever i en zoologisk have. Men det er præcis, hvad der skete mellem Adie Timmerman og chimpansen Chita.

Ifølge Adie elsker de hinanden – hvilket nu har fået dyreparken til at forbyde Adie adgang til chimpanseburet, skriver svenske Aftonbladet.

Hver uge i over fire år har Adie besøgt han-chimpansen Chita, 38, i Antwerpen Zoo i Belgien. Men nu er det slut med kærlighedsaffæren.

“Jeg elsker ham”

Adie Timmerman er overbevist om, at hun og Chita har et kærlighedsforhold, da de vinker og giver hinanden kys gennem glasset i Antwerp Zoo.

Youtube

– Jeg elsker ham, og han elsker mig, fortæller Adie ifølge Aftonbladet.

Men nu har personalet sat en stopper for det mildt sagt usædvanlige “forhold.

Årsagen? Forholdet påvirker Chita negativt. De andre chimpanser har nemlig frastødt Chita fra flokken, fordi han tilbringer for meget tid med mennesker.

“Sidder for sig selv”

– Når der ikke er besøgende, sidder han bare for sig selv, fortæller dyrepasserne.

Youtube

Chita har et stærkt bånd til mennesker, fordi han er vokset op med dem. Derfor foretrækker han at tilbringe tid sammen med menneskelige besøgende end dyreparkens andre chimpanser.

Til Adies store sorg.

– Jeg har ingen andre. Hvorfor vil de tage dette fra mig? Vi har en affære, det er alt. Dusinvis af andre besøgende må tage kontakt. Så hvorfor ikke mig?, undrer Adie Timmerman sig ifølge Aftonbladet.

Youtube

Her nedenfor kan du se et TV-indslag om hændelsen!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se denne nyhed!