Manden har brutal diarré 1 år efter hård skilsmisse – sætter skjult kamera op i køkkenet og afslører sandheden

En skilsmisse er aldrig en dans på roser.

Mens nogle selvfølgelig er nødvendige og ender uden det helt store postyr, er det desværre ofte en energidrænende, vred og hård proces. Men nogle håndterer en skilsmisse bedre end andre – og en kvinde fra Norge valgte sidste år at vise sin skuffelse på den værst tænkelige måde.

Hendes hævn endte faktisk med, at hun blev anholdt, og hele sagen endte for retten.

En mand i den norske by Larvik begyndte fra tid til anden at få problemer med maven efter en svær skilsmisse. Maveproblemerne varede i et års tid, men han vidste ikke hvorfor – han havde aldrig tidligere haft de problemer.

Ved et tilfælde var det faktisk så voldsomt, at han var nødt til at blive indlagt på hospitalet med mavesmerter, skriver NRK.

Brugte overvågningskamera

Da manden var bortrejst i et par uger og kunne mærke, at han var helt sund og rask og uden problemer med maven, begyndte han at blive mistænksom.

Shutterstock

Derfor satte han et overvågningskamera op i køkkenet, og kunne på den måde afsløre, at eks-konen ved flere lejligheder sneg sig ind i huset, som hun havde beholdt nøglen til, for at tilsætte afføringsmiddel i både mad og drikke.

Manden anmeldte det hele til politiet – og retten dømte kvinden til 30 dages betinget fængsel for sin forbrydelse.

Her kan man da tale om en lortet skilsmisse – men det er rart at høre, at manden kunne afsløre sandheden og komme til bunds i sagen. Eks-konens ondskabsfulde adfærd kan ikke undskyldes – og hvem ved, måske sørger karma for, at hun selv bliver ramt?

Hvad tænker du om dette? Del artiklen videre for at give din mening til kende!