Ikke for følsomme læsere: Er dette verdens største “bussemand”?

Det er egentlig meget bizart, men det virker til, at mange finder det virkelig fascinerende at se videoer af personer, der presser bumser, hudorme eller lignende på nettet.

Personligt har jeg det selv lidt svært ved sådan noget, nok fordi jeg er lidt sart hvad det angår, men mange synes, at det er sjovt. På den anden side kan det også være fascinerende at se, hvad vores kroppe er i stand til.

Her nedenfor viser vi dig et klip, der virkelig IKKE er for de sarte. Så er du allerede advaret på forhånd. Resten af artiklen læser du altså færdig på egen risiko.

Altså, det er ikke ligefrem ubehageligt som sådan, men jeg var dog nødt til at kigge væk et par gange, da jeg så, hvad denne mand havde i næsen.

Begyndte med næseblod

Stephen Lewis havde været på ferie i Italien med sin kone, da han pludselig fik voldsom næseblod.

Youtube

Stephen tog på det lokale hospital, hvor lægerne konstaterede, at han havde meget højt blodtryk. Derudover var det umuligt at stoppe blodnæsen, og man valgte derfor at skylle næsen med væske for at rense den.

Manden rejste hjem fra ferie, og det var tid til at blive undersøgt igen. Læge Aws Alfahad skulle nu fjerne klumpen, der havde ophobet sig i næse. Efter et par dage med tilstoppet mund vidste man, at der nok var blevet skabt en ‘bussemand’ af en ret så stor størrelse – men man havde ingen anelse om, hvad man endte med at trække ud.

Verdens største bussemand?

Det her må være verdens største – nogensinde!

Youtube

Cirka 1:50 inde i videoen nedenfor trækker lægen den ekstremt store “bussemand” ud – og jeg kan næsten ikke tro på, hvad jeg ser.

Følsomme læsere blev advaret allerede i starten, og du skal kun se videoen nedenfor, hvis du kan klare det!

Tryk nu på del-knappen, så dine venner også kan se videoen!