Vred veganer raser over at naboerne griller – her er det hårde svar på tiltale som lukker munden på brokrøven

I dag bliver det efterhånden mere almindeligt at følge en vegansk eller vegetarisk livsstil. Det kan der være mange grunde til: man vil skåne dyrene, leve sundere eller gøre det for klimaets skyld.

Uanset hvad har alle naturligvis ret til at gøre, hvad man vil, og man kan aldrig tvinge noget til hverken det ene eller det ndet.

Men en vred veganer forsøgte dog at få sine naboer til at stoppe med at grille, fordi han under sine løbeture i nabolaget blev tvunget til at indånde duften af grillet kød fra flere husstande.

Men så reagerede naboerne, skriver The Mirror.

I sidste uge skrev den anonyme veganer, der bor på den amerikanske vestkyst, et brev til sine naboer, hvor han bad dem om at lade være med at grille.

“Hård årstid for mig”

Han skrev følgende:

“Som vegansk jogger er det her en hård årstid for mig. Når vejret bliver varmere, begynder folk at åbne vinduerne.

Flere gange om ugen, når jeg er ude at løbe omkring aftenmadstid, kan jeg fornemme lugten af den mad, folk laver, når de har åbne vinduer. Jeg har bemærket, at folk primært tilbereder kød, og det kan være meget overvældende.

For at være ærlig er lugten frastødende, og jeg håber, at vores naboer kan udvise lidt empati for os, der lever en plantebaseret kost, ved at lukke vinduerne, når man tilbereder kød, eller helst bare spise grøntsager.

Jeg vil ikke være så stereotyp at komme ind på, hvorfor lugten af tilberedt dyr er så fornærmende, men jeg opfordrer jer til at læse videre og herefter melde jer ind ind i bevægelsen af mennesker, der kæmper. Fred!”

Twitter

Nogle af veganerens naboer lagde brevet på nettet, hvor veganeren fik svar på tiltale – for at udtrykke det diplomatisk.

“Løbere lugter også”

Indtil videre har brevet fået over 1200 kommentarer, og kommentarfeltet bliver ikke ligefrem oversvømmet med kærlighed til veganeren.

“Du kan løse problemet for alle ved at flytte til Antarktis.”

“Ved du hvad, der lugter mere fornærmende? Motinsløbere. Udvis lidt respekt og løb indendørs med lukkede vinduer.”

“Som kødspisende grillkok er det her en hård årstid for mig. Når vejret bliver varmere, begynder veganere at løbe forbi mit vindue.”

“Jamen så løb hurtigere. Forestil dig, at du bliver jaget af en løve.”

“Træn indendørs, problemet løst.”

“Flyt til Nordpolen, hvor alle har lukkede vinduer hele året rundt!”

“Jeg er vegetar og synes, at det her er helt absurd.”

Den løbeglade veganer har endnu ikke svaret.

Her kan du læse alle svar!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!