Nu kan du købe oppustelig motorbåd til tilbudspris – drikkeholder, køleskab og sofagruppe inkluderet

Man kan godt blive lidt misundelig, når man om sommeren ser pralrøve med økonomien i orden tage deres dyre både og sejle ud på havet. At bruge havet som sin motorvej med solen i nakken for at føle friheden til søs – det er en næsten uovervindelig følelse.

Men desværre er det de færreste af os, som bliver millionærer, og som dermed har råd til den luksus.

Men nu er der en fantastisk løsning – nu kan du købe en billigere motorbåd. Den er oppustelig, men er udstyret er faktisk helt i orden, skriver Viral Thread.

Det er det populære site Amazon, som nu sælger en oppustelig motorbåd – i rigtig størrelse. Det er altså ikke børnelegetøj, men noget man virkelig kan bruge for at få en dejlig dag til havs i løbet af de varme sommermåneder.

eBay

Det skal dog påpeges, at båden ikke er forsynet med en rigtig motor – så men er selv nødt til at sørge for fremdriften.

eBay

Koster cirka 1700 kr

Men båden er den perfekte løsning til alle os, som gerne vil prøve at leve et luksusliv, men som ikke helt har de økonomiske muskler, som normalt påkræves.

eBay

Der er plads til seks personer i båden, og det er nemt at stige ind og ud. Derudover er den udstyret med 8 drikkeholdere i den hyggelige lounge-del, så man uden problemer man nyde en iskold drink i solen.

eBay

Båden er også udstyret med en indbygget køleboks, så man altid har kolde øl, sodavand eller andre alkoholiske drikke lige ved hånden.

eBay

Båden kan selvfølgelig også bruges i større pools. Den er 6 meter lang og vejer cirka 30 kilo, og tager cirka 20 minutter at fulde med luft, hvilket selvfølgelig er betydeligt mindre tid, end de tager dig at spare penge sammen til en rigtig motorbåd.

eBay

Prisen ligger på cirka 1.700 danske kroner, hvilket ikke er så farligt, ikke sandt?

Kender du en, der burde købe denne båd? Så tag den person på Facebook eller del denne fantastiske sommernyhed videre til dine venner!