Luksuriøs lastbil koster 7,3 millioner – se nu, når dørene åbnes og afslører drømmehjemmet

Over et år med corona kan vi nu endelig se frem til et mere åbent Danmark, hvor vi igen kan få lov til at rejse lidt rundt i det ganske danske land.

Men sommerferie er også en tid, hvor før corona-pandemien rejste sydpå for at nyde sydens sol og varme. Det er der desværre ikke udsigter til i år, da der stadig er rejsebegrænsninger i flere lande, og derfor er mange af os nok nødt til at holde sommerferie i Danmark.

Det er heldigvis ikke så slemt, for vi har et smukt land, og en bilferie rundt i landet kan virkelig være charmerende. Derudover er det nemt, man skal ikke veksle valutaer, tjekke bagage ind i lufthavne og prøve at tale gebrokent spansk, når man gerne vil bestille mad. Så en bilferie i Danmark er en god måde at se vores smukke land – og nu kan du tage en bilferie på den mest luksuriøse vis.

At køre rundt i en campingvogn eller autocamper om sommeren er noget af det mest danske i verden. Man kan nyde synet af de smukke rapsmarker i Jylland, svinge forbi Himmelbjerget, gå på opdagelse i de mange vikingudgravninger eller bare slappe af på en skøn campingplads. Og til sommer har du altså mulighed for at gøre det i en lidt mere luksuriøs stil – nemlig i en ombygget Scania-lastbil.

NL Motorhome

Plads til 6 personer

Det er virksomheden ATV Racing i den svenske by Eskilstuna, der nu sælger en Scania-lastbil, der er ombygget til en utrolig luksuriøs autocamper!

NL Motorhome

Autocamperen er forsynet med induktionskomfur, vaskemaskine, opvaskemaskine og surroundsystem.

 NL Motorhome

Forestil dig lige at holde campingferie i denne ombyggede Scania-lastbil! Det ville være drømmen!

NL Motorhome

Autocamperen har hele 6 sengepladser.

NL Motorhome

Ser det ikke bare hyggeligt ud? Det ville ikke være så tosset at falde i søvn her efter en hel dags eventyr.

NL Motorhome

Koster 7,3 millioner

Men luksus koster. For ifølge salgsannoncen sælges autocamperen til lidt over 7,3 millioner danske kroner. Det er kun for standardmodellen, og kan koste meget mere. Firmaet skriver følgende: “Vi tager imod fast ejendom, sportsbiler eller andet i bytte”.

NL Motorhome

Ville du have noget imod at tilbringe sommeren i den her? Tryk nu på del-knappen, så dine venner også kan se denne vilde lastbil!