Ekspert: Derfor skal du aldrig bruge mælk i kaffen

Vi har alle vores morgenrutiner. Det kan være alt fra at vågne et bestemt tidspunkt til at spise morgenmad med bestemte ingredienser.

For nogle er kaffe det mest centrale – uden kaffe kan mange af os slet ikke starte dagen.

Personligt foretrækker jeg at drikke kaffe med et skvæt mælk i, men mange vælger at drikke den sort. Nu mener en diætist og ernæringsekspert, at sidstnævnte mulighed er det absolut bedste alternativ.

WikiMedia

Ja, at have mælk i kaffen er standard for mange – også for mig. Det skyldes primært kun, at jeg drikker mælk, og sådan er det nok for mange. Tidligere kunne jeg købe flere liter om dagen derhjemme, men i dag er det mest til kaffen hver morgen.

Bør reducere mælkeforbrug

Men ifølge den kendte diætist og ernæringsekspert Nathalie W. Rhone, som følges af titusindvis på de sociale medier, bør vi reducere vores mælkeforbrug.

“Komælk er ekstremt rig på syrer, slimdannende og er normalt fyldt med hormoner og antibiotika,” siger hun ifølge siden SheFinds.

Men det er tilsyneladende ikke alt – mælk fra køer er også svær for kroppen at bearbejde.

“Sådan er det for de fleste,” siger Nathalie W. Rhone.

Drik plantemælk

Men skal man så have i kaffen? Hvis du gerne vil have mælk, der kommer fra dyreriget, bør man i stedet vælge den hvide drik fra får eller geder, mener eksperten.det vælge de hvide drikke fra får eller geder, hævder eksperten.

”Det er dog endnu bedre at vælge et plantebaseret produkt – som havre-, kokos- eller mandelmælk,” siger Nathalie W. Rhone og fortsætter:

Wikipedia

”Komælk kommer fra moderen med det grundlæggende formål, at kalvene skal vokse så hurtigt som muligt. Mennesker er de eneste væsner på jorden, der drikker mælk fra et andet pattedyr, efter at de er stoppet med at amme.”

Hvad tænker du om det her? Vil du overveje at stoppe med at bruge mælk i kaffen? DEL artikel videre for at fortælle din mening om sagen!