Stort fly skal lette fra startbanen – se nu på turisterne, der solbader på stranden

Mangt og meget kan fascinere og tryllebinde mennesker. Det kan være alt fra naturfænomener til arkitektur og teknologiske fremskridt.

Når man ser noget, der virkelig fanger ens øje, kan man nemt komme til at glemme ens omgivelser, da man er forgabt i det, der interesserer en.

Det er dog vigtigt at forsøge at forblive i ‘nuet’ og være opmærksom på sine omgivelser. For det kan ofte være lidt risikabelt helt at give slip på konsekvenstænkningen og bare følge sin mavefornemmelse.

Hvilket klippet nedenfor beviser til perfektion. På den caribiske ø St. Martin ligger lufthavnens start- og landingsbane lige bag stranden Maho Meach.

Det betyder, at de solbadende og badende turister kan forvente lidt fart, blæst og støj fra tid til anden. Derudover er det også blevet lidt af en attraktion for øens mange turister, hvor flere fascineres, når et stort fly eksempelvis gør klar til at lette få meter, fra hvor de sidder på deres badehåndklæder.

I dette klip får turisterne dog en lille smagsprøve på en stor Boeing 747-400s ydeevne, og det kom nok som en overraskelse for de fleste.

Jeg er næsten overbevist om, at turisterne er mere forberedte – og holder lidt afstand – næste gang en jumbojet ruller ud på startbanen lige ved siden af dem.

Tøv ikke med at dele, hvis klippet gav dig et smil på læben!