11 kvinder afslører: Her er vores hemmeligheder om mænd - som vi aldrig tør indrømme

11 kvinder afslører: Her er vores hemmeligheder om mænd – som vi aldrig tør indrømme

Forskellen mellem mænd og kvinder er et emne, der er blevet diskuteret flittigt siden tidernes morgen. Hvad adskiller os og hvorfor?

Spørgsmål som disse giver næsten altid anledning til vilde diskussioner, især hvis folk af begge køn er til stede.

Men der er visse ting hos det modsatte køn, som vi ikke ville turde at sige direkte. Sitet 9gag har dog spurgt en gruppe kvinder om deres hemmelige tanker om mænd – her er 11 af dem.

1. Hvad gør mænd af deres nosser, når de cykler?

2. Testikler. De er så mærkelige. Hvordan undgår mænd at sætte sig på dem ved en fejl hele tiden? Hvorfor rører de ved dem hele tiden? Hvorfor er det nok bare at røre ved dem for at lamme jer?

“Som en forventningsfuld hund”

3. Det der med erektion er mærkeligt. Kan man mærke, at blodet ryger ned i penis. Det vil eksempelvis føles super mærkeligt, hvis jeg kunne mærke blod styrte ud i min arm.

Pixabay

4. Pikken hopper, når den bliver hård. Når jeg tager trøjen af, så ser man mandens pik hoppe som en forventningsfuld hund. Det er så fascinerende.

5. Erektion der stikker dig i ryggen, når man sover. Det er utroligt irriterende, når man bare vil putte med en fyr.

6. Hvorfor har mænd hånden i bukserne hele tiden? Jeg spurgte min kæreste, og han sagde, at det bare var en vane, men jeg har set rigtig mange gør det. Det er virkelig mærkeligt.

7. Hvorfor er mænd så fascinerende af bryster? Og hvorfor glemmer mænd, hvor følsomme bryster er, det er ikke ligefrem bongotrommer.

8. Hvorfor er tis og lort så sjovt? Alle mænd, jeg nogensinde har mødt, har lavet sjov om at skide eller prutte.

PxHere

“Munden fuld af hår”

9. Alle deres dumme påfund. De slår hinanden på skulderen så hårdt som muligt. Hopper ind i buske. Hvordan overlever mænd, indtil de er ældre end seks?!

10. De er virkelig dårlige til at barbere sig dernede. Det er ikke specielt betænksomt ikke at intimbarbere sig, men samtidig forvente, at en kvinde skal være glatbarberet. Lidt hår er selvfølgelig fint, men det er ikke så sjovt at få munden fuld af hår, når man er dernede.

11. Så snart mænd færdes i grupper, sker der mange underlige ting. Med kvinder er det ikke noget særligt, vi snakker mest. Men når mænd ses, sker der altid mange underlige ting. Det er meget underholdende!

Pixabay

Hvad siger du til dette? Giv din mening til kende i kommentarfeltet og del listen med dine venner!