Udfordring: Kan du spotte det skjulte ansigt på billedet?

På arbejdet kører hjernen på højtryk næsten hele dagen, uanset hvad man arbejder med. Et højt koncentrationsniveau er påkrævet, og derfor kan man godt føle sig udkørt efter en lang arbejdsdag.

Netop derfor synes jeg, at det er helt fantastik at komme hjem, slå hjernen fra og lave noget helt andet, gerne en slags hjernegymnastik, som får hjernen til at arbejde på en helt anden måde end på arbejdspladsen.

Jeg har altid løst krydsord sudoku, men på det sidste har jeg udviklet en lille forkærlighed for en ny type hjernegymnastik, der går ud på at finde en bestemt detalje på et billede.

Denne type udfordringer kaldes optiske illusioner, og selv om de har eksisteret længe, er det først her på det seneste, at jeg har fået øjnene op for dem.

Fuld fokus er nødvendigt

De går i sin enkelthed ud på at finde en bestemt detalje på et billede, og det hele bliver kun sværere, da man skal gøre det på tid.

Man har kun 15 sekunder, hvilket kun gør det hele lidt mere stressende, men også langt sjovere.

Det første billede kommer nedenfor – du skal finde ansigtet, der skjuler sig blandt stenene på billedet. Kan du?

Fotokilde: Youtube

Var du i stand til at finde ansigtet? Hvis ikke kommer svaret nedenfor!

Fotokilde: Youtube

Der var ansigtet, hvorvidt det er en mand eller kvinde, har jeg lidt svært ved at vurdere.

Kan du spotte den skjulte kvinde?

Okay, vi tager endnu en udfordring, og denne er lidt sværere end den første. Du har 15 sekunder til at finde kvinden på billedet.

Fotokilde: Youtube

Kan du finde hende? Hvis ikke kommer svaret nedenfor.

Fotokilde: Youtube

Der kan man blandt andet se benet fra knæet og ned. Som sagt var denne lidt sværere end den første, så klap dig selv på skulderen, hvis du formåede at finde kvinden.

Klarede du mindst en af disse udfordringer? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!