Kun for genier: Du har 10 sekunder – kan du finde bussen blandt alle bilerne?

I en tid hvor teknologien styrer det meste af vores hverdag får vi alt for lidt hjernegymnastik. Det skader aldrig at få hjernecellerne til at arbejde på højtryk – og derfor er jeg begyndt at gøre som min mormor, der løser krydsord, suduko eller lignende i lidt over en time hver dag

Jeg har selvfølgelig ikke tid til at gøre det lige så længe, men en kort periode med forskellige udfordringer kan virkelig gøre underværker for hjernen.

Det kan være indbildning fra min side, men så længe man får det godt ved at løse hjernevridere, er der ingen grund til at stoppe med det.

En af de udfordringer, som jeg finder størst glæde ved, er når man skal se på billeder for at finde frem til, hvad der skiller sig ud. Det kan være alt fra at se, hvor mange tigre der er på et billede til at finde frem til, hvor mange M’er der skjuler sig blandt en masse W’er.

Tidligere i dag faldt jeg over denne udfordring, der virkelig sætter samarbejet mellem hjerne og øjne på prøve. Ved første øjekast troede jeg, at det ville være langt nemmere at løse udfordringen, end det egentlig viste sig at være.

Du har 10 sekunder

Udformingen er ekstremt simpel i sin udformning. Du skal blot se på et billede med masser af små biler og finde frem til en bus, der skjuler sig blandt dem.

“Problemet” er dog, at du kun har 10 sekunder til at løse udfordringen, hvilket ifølge Bright side får flertallet til at mislykkes.

Kan du finde bussen?

Hvis du ikke fandt bussen på 10 sekunder, kan du se løsningen nedenfor!

Tøv ikke med at trykke på delknappen hvis du fandt bussen, eller hvis du bare gerne vil udfordre dine venner!