Vild onanist rev penissen frem fire gange under flyvning – er nu bortvist på livstid

Det at flyve er normalt forbundet med glæde, da man ofte er på vej mod varmere himmelstrøg eller et skønt eventyr fyldt med sjove minder og oplevelser.

Hvis man har en lidt fræk tankegang, er det også en mulighed for at blive en del af “10.000-meterklubben”, som er en uofficiel klub for dem, der har sex ombord på et fly. Det kræver dog, at man har sex med en anden person.

En mand, der fløj mellem Seattle og Phoenix i USA, skulle dog have forsøgt at blive en del af den famøse klub ved at onanere intet mindre end fire gange i løbet af den 2,5-time lange flyvetur.

Nu har flyselskabet bortvist manden – for altid, skriver Daily Mail.

Det sker ikke ofte, at flyselskaber bortviser passagerer for al fremtid, men det er noget, som selskabet Southwest Airlines har set sig nødsaget til at gøre.

Fandt penis frem

Manden skulle eftersigende have fundet sin penis frem, mens han sad på sin plads – hvorefter at han begyndte at onanere til sidemandens store overraskelse.

Under akten har manden eftersigende taget billeder af sig selv og sin onani, hvilket gentog sig intet mindre end fire gange. Herefter faldt manden i søvn, hvorefter kvinden ved siden af ham straks bad om at skifte plads.

Imgur

Da flyet landede, blev manden straks anholdt af politiet.

“Lidt kinky”

Manden blev herefter afhørt og fik lov til at forklare sine handlinger. Han indrømmede, at han onanerede og endda nåede klimaks under rejsen. Men han fortalte også, at han bad kvinden ved siden af ham om lov, inden han begyndte at onanere.

Ifølge manden viftede kvinden med armene og sagde, at det kunne han bare gøre. Ifølge Daily Mail kaldte manden hændelsen “lidt kinky”.

SouthWest Airlines

Den lidt for liderlige mand har nu fået forbud mod nogensinde at flyve med SouthWest igen.

Sikke en tosse! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette i dag!