Lissa, 29, har brugt en formue på at få en rekordstor numse – se nu når hun løfter op kjolen

Vores udseende afhænger af vores gener, hvor vi bor, hvordan vi spiser, drikker og bevæger os. De allerfleste er nok ganske tilfredse med deres udseende, eller har i det mindste accepteret, hvordan de ser ud.

Du kan selvfølgelig træne for at få lidt af ølmaven væk eller ønske, at man havde en lidt mindre næse, men det er småting, som man i sidste ende ikke bekymrer sig så meget om.

For nogle er udseendet dog meget vigtigt, og de gør alt for at se ud på en bestemt måde, bliver endda opereret for at opnå det udseende de ønsker, og så længe alle er voksne og ikke kommer til skade, så er det jo helt op til dem.

Lissa Aires, 29 er sådan en person. Hun drømmer om at have ”den største rumpe på nettet” og har brugt enorme summer på plastikoperationer.

Her på Grinebibelen skriver vi ikke bare om ting, som skal få vores læsere til at grine. Vi fremhæver også mennesker, som har valgt at leve deres liv på en lidt anderledes og unik måde, og det er vores holdning, at alle mennesker er lige meget værd og skal respekteres, uanset hvordan man lever sit liv!

Lissa, som til hverdag bor i London, har en Instagramprofil med to millioner følgere, som dagligt får letpåklædte billeder af den 29-årige.

Brugt over 300 000 kroner

For at tiltrække så mange følgere som muligt, har Lissa brugt over 40 000 pund på at forstørre sin rumpe, hvilket svarer til omkring 328 000 danske kroner.

– Jeg har altid været kurvet, men jeg ville have den absolut største rumpe. Jeg vil have den formet, så billederne jeg tager skal blive så gode som muligt, derfor har jeg også investeret meget, siger Lissa til Daily Star.

Operationerne er foregået sådan, at lægerne har taget fedt fra forskellige dele af Lissas krop og derefter har flyttet det til rumpen.

Tjener kassen på sin rumpe

Investeringen lader dog til at betale sig. Kort efter at Lissa fik opereret sin rumpe sidst, oprettede hun en profil på sitet OnlyFans.

Det er en hjemmeside, hvor man kan betale for at se billeder af forskellige letpåklædte mennesker, især kvinder.

Nu har Lissa ”den største rumpe på OnlyFans” og tjener mange penge på at sælge billeder af sin kurvede bagdel. I august i år havde hun tjent en million pund, hvilket svarer til knap 8,2 millioner danske kroner.

– Jeg har købt et hus i Miami for pengene. I løbet af min bedste måned tjente jeg 75 000 pund (614 000 danske kroner), siger Lissa til Daily Star.

Hvad mener du om dette? Tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan se det her i dag!