24-årig kvindes frække mål: Vil have sex med 1.000 mænd - inden hun fylder 30: "Føler mig magtfuld"

24-årig kvindes frække mål: Vil have sex med 1.000 mænd – inden hun fylder 30: “Føler mig magtfuld”

Hvor, hvornår, hvordan eller med hvem man har sex med, er utroligt individuelt, da vi har forskellige præferencer. Nogle starter med lak og læder, mens andre foretrækker samleje hjemme i sengen med lyset slukket.

Det samme gælder antallet af sexpartnere, også der er vi forskellige. Nogle har flere sexpartnere, nogle har færre.

For den 24-årige model Kazumi er det vigtigt at have så mange som muligt – hun vil gerne nå at have sex med så mange som 1.000 mænd, inden hun fylder 30, skriver Daily Star.

Den 24-årige amerikanske Kazumi Squirt, et kunstnernavn, elsker sex. Gerne med så mange som muligt.

500 sexpartnere som 21-årig

Kazumi siger selv, at hun lever for at have sex og kan tilsyneladende ikke få nok. Allerede som 21-årig havde Kazumi haft tid til at have sex med så mange som 500 personer.

Jeg stoppede med at tælle efter 98. Jeg plejede at skrive alle ned på en hemmelig liste, hvor jeg havde givet alle mine knald karakter. Men jeg var nødt til at smide den væk, da en eks fandt listen og gik amok, siger Kazumi til Daily Star.

Kazumi deltager af og til i store orgier og har efter eget udsagn haft sex med 50 mænd på en og samme aften.

“Føler mig magtfuld”

Ifølge Kazumi fortæller hun åbent om sit sexliv, fordi hun gerne vil fjerne stigmatisering, der er omkring kvinder med mange sexpartnere.

Hun har selv en kæreste, men de lever i et polyamorøst forhold.

“Hvem tænker egentlig over det? Jeg er sund, jeg bruger beskyttelse og tester mig selv jævnligt. Derudover føler jeg mig stærk, når jeg følger mine drifter, jeg er ligeglad med, hvad andre tænker, siger Kazumi til Daily Star.

https://www.instagram.com/p/CXzcNXDpEsk/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f03b4063-3d43-496e-9b06-ba72ad897953

“Stort sexparty”

Lige i tide til sin 30-års fødselsdag håber Kazumi at have sex med sin mand nummer 1.000, noget hun er godt på vej til at opnå.

“Så planlægger jeg at holde et stort sexparty med alle mine venner, og så vil jeg fejre det med at have sex med en, der betyder ekstra meget med mig. Hvis det falder sammen med min 30 års fødselsdag, vil jeg også gerne have videohilsener fra mine tidligere knald”, siger Kazumi til Daily Star.