18-årige Line begynder at tage sin BH af under familiemiddag, uventet forklaring får svigermor til at besvime

18-årige Line begynder at tage sin BH af under familiemiddag, uventet forklaring får svigermor til at besvime

Hvis man har været i et forhold, ved man, at det kan være lidt nervøst, når man skal møde sin nye kærestes venner og familie for første gang.

Man vil selvfølgelig gerne gøre et så godt indtryk som muligt. Nogle gange kan det gå helt galt, men så er det vigtigt at forsøge at tage personlig revanche.

Det siges jo, at det vigtigste i et forhold er at komme godt ud af det med svigerforældrene. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer. At ens partner er ens største fan er selvfølgelig vigtigst, men der hersker ingen tvivl om, at det kun er godt for parforholdet, hvis man er gode venner med sin partners familie og venner.

I denne fiktive og sjove historie gik det lidt galt for en ung pige, der ellers kæmpede for at gøre et godt indtryk. Hun var ganske vist uheldig, men hun formåede heller ikke at gøre situationen bedre for sig selv!

Jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg kom til sidste sætning, og jeg følte straks en inderlig trang til at dele historien med jer. For delt glæde er trods alt dobbelt glæde!

18-årige Line, som var forkølet og snottet, skulle til familiemiddag hos sin kæreste. For en sikkerheds skyld valgte hun at medbringe 2 lommetørklæder.

Pxhere

Det ene lagde den lidt generte pige i sin jakkelomme, det andet lommetørklæde i sin BH. Hun var lidt nervøs, da hun aldrig havde mødt hele sin kærestes familie før, men nu følte hun, at hun var godt forberedt.

Midt under middagen følte Line, at der var et stort nys på vej. Jakken hængte ude i gangen, så hun begyndte febrilsk og intenst at lede efter sit lommetørklæde i sin BH.

De andre gæster stirrede overraskede på, hvad 18-årige Line havde gang i, da hun panisk udbryder:

– Satans også! Det var mærkeligt! Jeg ved, jeg havde 2, da jeg tog hjemmefra…

Svigermor besvimede…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!